FAIL (the browser should render some flash content, not this).
ELÉRHETŐSÉGEINK

Gips-Protech Kft.
1107 Budapest Száva u. 4.

Nyitva tartás: H-P 7-től 16-ig

Tel.: +36 1 363 15 26
Fax.: +36 1 467 09 71

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszöntöm, Önt abból az alkalomból, hogy a Gips-Protech Kft ügyvezetőjeként néhány mondatban elkalauzoljuk cégünk történetének, fejlődésének jelentősebb állomásaira.

Cégünket 1997-ben szárazépítészeti anyagok, valamint ehhez kapcsolódóan szigetelőanyagok kereskedelemére hoztuk létre.

Társaságunk fő profilja a szárazépítési rendszerek (gipszkarton és álmennyezeti rendszerek), építészeti szigetelőanyagok ( hő-, hang- és vízszigetelések, homlokzati hőszigetelő rendszerek forgalmazása.

Az általunk forgalmazott- vásárlói igény szerint bővülő- szárazépítészeti termékek a kiemelkedő minőségi követelményeken túl, a gyors és szakszerű kivitelezés lehetőségét is magukban hordozzák, így a hagyományos technológiákhoz viszonyítva a kivitelezés megvalósulási ideje nagymértékben csökkenthető.

Budapesti telephelyünkön felkészült munkatársak, megbízható adminisztrációs és logisztikai rendszer, kimagaslóan jó raktári felkészültség áll magánvásárlóink, kivitelező és viszonteladó partnereink rendelkezésére. A telephelyünk saját gépjárműparkkal rendelkezik, így megrendelőink fuvarigényét is számításba véve komplex szolgáltatást tudunk biztosítani.

A közel 14 év során beszállítóinkkal sikerült olyan kapcsolatokat kialakítani és fenntartani, melynek előnyeit elsősorban megrendelőink élvezhetik. Viszonteladói és kivitelezői hálózatunk részére jelentős árkedvezményeket tudunk biztosítani.

Kivitelezési munkáink a kereskedelmi tevékenységünkkel egy időre nyúlnak vissza. A csapatot szinte máig ugyanazok az összeszokott, és jól képzett gipszkarton szerelők alkotják. Munkáinkra a szervezett és precíz lebonyolítás és rövid határidő jellemző.

Az elmúlt évek során, rengeteg nagyobb léptékű munkákban is közreműködtünk. Gondolok itt többek között irodaházakra, színházakra, szállodákra, bevásárló központokra, valamint kórházakra. Ezen kívül foglalkozunk tetőterek beépítésével, álmennyezet szereléssel, válaszfalépítéssel, ill. ezek hang és hőszigetelésével.

Úgy gondoljuk, hogy mint bármely más gazdasági területen, az építőipari piacon is úgy lehet versenyképesnek maradni, ha pontos, rugalmas, komplex szolgáltatást nyújtunk.

Társaságunk ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy megrendelőinket árainkkal, munkánk minőségével és teljes körű kiszolgálással segítse működésükben. Ennek szellemében kívánunk Budapesten és országszerte további új kapcsolatokat kiépíteni.

Kínálatunkban, raktári készleten szereplő termékek listája:

Gipszkarton rendszerek:

- Knauf

- Norgips

Gipszek:

- Knauf gipszek

- Széria gipszek

- Rigips termékek

Profilok:

- UW ,CW , UA 50; 75; 100-as méretekben

- Vakoló profilok, homlokzati élvédő profilok

- Üvegszövetek, dűbelek

Csavarok, dűbelek, egyéb rögzítő anyagok:

Függesztő elemek, függesztőszárak, akusztikai lengőkengyelek:

Revíziós ajtók:

- műanyag, fém, gk. betéttel, 15x15 mérettől- raktárról elvihető

- egyedi méretekre megrendelést felveszünk.

- Álmennyezetbe építhető, ill; tűzálló kivitelben is kapható

Álmennyezet tartószerkezetek:

- raktárkészletről azonnal, nagyobb mennyiségben is.

Álmennyzeti lapok:

- OWAcoustic Deco, Smart, Prémium termékek

- AMF termékek

Fóliák, Hőszigetelő anyagok:

- Solflex

- Isover

- URSA

- Rockwool

- NOBASIL

Acéltokok, beltéri ajtólapok, tűzálló kivitelben is:

Vakolatok, egyéb termékek :

- BAUMIT homlokzati hőszigetelő rendszerek, estrich-ek,

vakoló anyagok, csemperagasztók.

- Lb-Knauf homlokzati hőszigetelő rendszerek, estrich-ek,

vakoló anyagok, csemperagasztók.

- Festékek, glettek

- Purhabok, Szilikontömítők, Akriltömítők, Ragasztók

Egyéb termékek:

- MAKITA, Stanley, MODECO szerszámok.